dilluns, 15 de juliol del 2013

CAPÍTOL 57. EL FETGE

Hola flors
Avui analítica i oncòloga, que se'n va de vacances fins el 19 d'agost, i a mi  no m'en deixa fer!!!
En fí, que hi farem.
L'analítica bé.
El fetge vol una explicació a banda.
Resulta que el tumor que tinc en el fetge, que va resultar que s'havia agrandit en el darrer TAC i que n 'havia sortit un altra...doncs...no....L'altra i el primer, són el mateix. En aquests moments no podem saber si són cèl.lules tumorals, si és una necrosi o alguna altra remota posssibilitat.
Si són cèl.lules dolentes, serà una mala notícia. Si és una necrosi, serà una bona. I la tercera no tinc ni idea de qué pot ser. Que és bàsicament el que els hi passa en els metges: no tenen ni idea del qué pot ser.
No té lógica, hi ha la possibilitat, etc, etc. Quan vas a l'oncòleg esperant respostes concretes , sempre surts malament. I aquest és el meu cas d'avui. Ehhhhhh!!!! que les roques també tenen mals moments, eh????
I jo no sóc cap roca.
En fí, la conclusió és la següent: Si fóssin cèl.lules tumorals, hauriem de canviar de quimio, i "ja saps Dolors que tu tens problemes amb moltes quimios". Si fos necrosi no fariem cap canvi. Com que no sabem el que és, continuarem com ara, però una mica més "matxacons" que tampoc és tracta de llançar aquest tractament que sembla que ens va bé, a la lleugera.
Dimecres quimio, dimecres vinent quimio, i si el cos agüanta, en seràn 4 de consecutives. I si no , ja ho trobarem...El que sí farem és fer els TACS més sovint per vigilar aquest fetge, que hores d'ara és el que hem de fer. Perque no hi ha , de moment , cap altra senyal que ens indiqui cap incidència al fetge.
Rés, pot ser és la calor que m'atabala més del compte.
En fí, que JO VULL VACANCES!!!!!!!!

Estic cansada, i vull vacances. Costa tant d'entendre?????

La Lola

2 comentaris:

  1. (Amb excuses, si cal)
    ____________________________________

    I la tercera possibilitat, ¿no podria ser que et poses massa pedres al fetge?
    _____________________________________

    Del Diccionari de l'IEC:

    "NO POSAR-SE CAP PEDRA AL FETGE: Prendre-s'ho tot amb calma, no preocupar-se per res."

    ResponElimina
  2. Aixó segur Ramon. Forma part del meu caracter. Però , vaja, estic treballant, per deixar-ne arar moltes!!!! Gràcies, a veure si entre tots ho aconsegueixo!!!!


    ResponElimina