dimarts, 14 de maig del 2013

CAPÍTOL 47. MÈXIC

Hola flors

De vegades entenc perfectament la meva especial vinculació amb Mèxic. Allà la vida i la mort són, d'una manera absolutament real i viscuda, les dues cares d'una sola moneda.

Després de la mort del meu pare, ja abans de morir de fet, la meva filla i el meu gendre ens van donar la notícia, ara ja oficial, de que seríen pares.
O sigui que oficialment, si el futur ens continua ajudant, seré ÀVIA !!!
A banda d'aquesta meravellosa  nova, ahir dilluns vaig tenir visita amb l'oncòloga. La sang continua igual, normal, per les meves circumstàancies, i vam tornar a fer quimio, la setena tanda d'aquesta que faig ara.
Em va donar els resultats dels marcadors tumorals. L'última dada que teniem, era de fa uns set mesos i eren a 570.Ahir eren a 550. No és que hagin baixat molt però la bona notícia és que no han pujat, fent una quimio molt més fluixa, i una mica més pausada. No està malament , després de tot el que ha passat en els darrers vuit mesos.
Evidenment, sempre hi ha la pregunta , volant per l'aire, que per cert, ahir em va fer la infermera de l'hospital de dia. Quantes t'en fant Dolors? Aixó m'ho va preguntar, després de comentar-li els efectes secundaris que em van sortint. No ho sé , li vaig dir jo, la necesitaría per sempre, però aixó no pot ser. Arriba un punt que la toxicitat que et provoca i que és va acumulant , ho impedeix.
Sabeu qué? No vull pensar.hi.
Necesito i vull disfrutar d'aquestes dues grans i bones notícies, i pensar i creure que tot irà més bé a partir d'ara.
LLuitaré per aixó, que us semblen aquests objectius?

Per cert, quan al mes de novembre em van regalar una entrada per anar a veure el Gran Premi de Montmeló de Formula 1, no ho volia ni imaginar que havia de planejar una cosa per al cap de 6 mesos. Bé, els 6 mesos ja han passat i jo , com una "jabata" vaig anar dissabte i diumenge a Montmeló, m'ho vaig passar "pipa" i dilluns a fer quimió, a les 6 del matí cap a Girona.  Bé, per part meva, no quedarà.

Vull disfrutar en aquest moments de la part de la moneda on hi ha la vida.
Espero que vosaltres feu el mateix.
Us estimo molt.Cuideu-vos.
La Lola