dijous, 19 de juliol del 2012

CAPÍTOL 31. EL 061

Hola flors!
Dilluns, efectivament, vaig anar amb l'oncòloga. El T.A.C. ha sortit segons el previst, els marcadors no ho sabem, perque a Palamós han decidit per segona vegada des que em faig les analítiques a La Bisbal que els deixarem per un altre dia, que aquesta vegada tenien massa feina....En fí, qué hi farem? És van oblidar de comptabilizar-los. I pel que fa a la meva percepció de com estic, doncs com que vaig fent , una mica més malament peró sense grans sobresalts, hem decidit, tornar-me a posar el "zometa" a la vena,( ja ho vaig fer dimarts),donar-me el dia 3 d'agost l'injecció número 7 i 8 hormonals i fer una analítica el dia 10 d'agost, aquesta  vegada, els hi hem posat a Palamós un full especial pels marcadors, per si no ho tenen prou clar que els necessesitem. El dia 13 d'agost torno a tenir metge. Rés : anar fent. La paciència és un gran qué per tractar amb un càncer. Suposo que per tractar amb tot...De vegades m'agradaria que em possesin d'una vegada la "quimio" més forta i els marcadors paressin de pujar, el dolor marxés, el cansament és fongués i el meu càncer fotés el camp!!!.  Ah, peró no Lola, que el teu és d'aquells "for ever"...Ui per un moment me n'oblidava que aquest és mentre "el cuerpo aguante". Penso que ens queden 5 minuts per parlar en català, i ja ho veieu: em vaig entrenant en castellà.
Avui us vull parlar del 061. És un telèfon que s'ha inventat la Generalitat per atendre a la gent que té alguna queixa o algun problema "sanitari" . Ultimament gairebé tots relacionats amb les recceptes.
061 Sanitat respon, és diu. Bé, jo ja he contactat 2 vegades amb el 061 Sanitat respon. Estem farts de sentir des que va començar el tema de 1 euro per reccepta, aixó justament: 1 EURO PER RECCEPTA. La meva mare té una reccepta que quan no era electrónica era una sola reccepta i ara que és electrònica també és una sola reccepta que inclou 4 dosis. Com ho sabeu que li cobren 4 euros cada vegada. 061 Sanitat respon diu que "queda molt clar" que és 1 euro per medicament. (MENTRE TANT ESCOLTO A RAC 1: 1 EURO PER RECCEPTA!!!!)
Jo tinc una pensió no contributiva. En la campanya de 1 euro per reccepta s'han atipat de dir que un dels grups que és lliurava de pagar 1 euro per reccepta eren les pensions no contributives. Avui, tota cofoia, vaig a buscar amb 1 reccepta, les meves 2 injeccions hormonals, i em cobren 2 euros. 061 Sanitat respon, em diu que queda molt clar que amb pensions no contributives, s'enten no les pensions que no cotitizen a Hisenda ni a la Seguretat Social, NOOOOOOOO, queda molt clar, diuen que és refereixen a les pensions no contributives atorgades per Benestar Social.
Ui!!!!!!!!!! Mireu que arrivo a ésser tonta. No he entés rés, eh ? Tant bé que ho han explicat aquests dies: Atenció ciutadanía 1 euro per reccepta i un kilómetre de lletra petita que no us expliquem perque com que tampoc ho entendrieu.
I tant! quina raó que tenen! és que sóm tant tontos!!
Apa sigueu feliços amb la tontería! i que no sigui rés, perque estic convençuda que tots els que llegiu aquest blog, pagueu 1 EURO PER RECCEPTA!!!!!!!!!!!

Petons
La Lola

dimecres, 11 de juliol del 2012

CAPÍTOL 30. PROJECTES

Hola flors
El T.A.C. ja el vaig fer dijous. A les 9 del vespre. Divendres analítica i dilluns vinent a veure que fem!!!
Res, jo em vaig observant per veure qué li he de dir dilluns a la metgessa i vaig fent.
Ahir vaig anar a fer un exàmen. Feia molt temps que no en feia cap!. Mireu a mi em va molt bé la normalitat, i els micro-projectes a curt termini. Tenir alguna il.lusió és imprescindible per superar qualsevol situació...i la meva no és una excepció.
El setembre vull fer un curs de català, perque em ve de gust i perque estic convençuda de que en tot el que escric hi deu haber un munt de faltes ortogràfiques.
Ja em perdonareu. Peró el català no me l'han ensxenyat mai. Sóc autodidacta. I ara que tinc temps , doncs apa, farem català! LLavors per saber a quin nivell m'han de col.locar al setembre, vai fer l'exàmen d'ahir. Crec que em col.locaràn en un nivell força primari, perque tot va ésser posar-me davant dels papers i començar a tenir un munt de dubtes.
En fí, tan se val el nivell en el que em posin, jo només vull aprendre a no fer tantes faltes!!! i a coneixer una miqueta més la nostra llengua.
De projectes així petitons m'agrada de tenir-ne. I de més grossos també: aquests són alguns dels PROJECTES que tinc anotats davant d'aqui mateix on us estic escrivint:

COSES QUE HE DE FER CADA DIA


Valorar les coses positives
Bon rotllo
Mirar amb alegría
Estar en pau
Tranquilitat
Acceptar
Disfrutar els bons moments
Que cadascú faci la seva vida i la seva via
Ésser agraïda
Simpatía
Convenciment: Em curaré

Modesta la Lola eh? en els seus objectius?
Res, tot és posar.s'hi.
Apa, som.hi!!!!!
Endavant que fa baixada, amb la que està caient.
Cuideu-vos.
Un petó

La Lola