dimecres, 10 de juliol del 2013

CAPÍTOL 54. A DOS QUARTS DE SIS DEL MATÍ

Hola flors

Sempre he pensat que hauriem de fer un club de la gent que aquestes hores està desperta. Avui , com gairebé sempre darrerament, vaig amb ambulància a fer quimio. Les analítiques al ICO comencen a dos quarts de vuit. Però jo he decidit anar.hi a les vuit, perque llavors em venen a buscar a un quart. Si vaig a dos quarts de vuit, em venen a buscar a dos quarts de set del matí. Aquesta hora, fas alguna coseta, et dutxes, i a ESPERAR l'ambulància. Un cop a Girona, passes la tarjeta sanitària, i ESPERES que et cridin per fer l'analítica. Un cop et criden, entres dins l'Hospital de dia 1, i en el meu cas, com que hi ha possibilitats que em facin quimio, m'obren el "portacat". Així, si efectivament t'en fan, només t'han de punxar una vegada. Un cop tens l'analítica feta, marxes cap una cafetería, la que et vingui més de gust a esmortzar i ESPERAR que siguin cap a dos quarts d'onze per saber si la teva sang està preparada per fer quimio o no. Aquesta ESPERA pot durar una horeta o mitja o .......LLavors et criden i et diuen Dolors si o Dolors no. A mi m' ha passat les dues coses . Alguna vegada me n'he anat a casa sense fer quimio. Si es que no, cap a casa, si és que sí, ESPERES que et cridin per anar a l'Hospital de dia 1 o a l'Hospital de dia 2 a fer quimio. Quan et criden, entres et preparen , avises l'ambulància per la recollida, i ESPERES unes dues horetes a que els líquits que conformen la quimio, vagin baixant pel teu cos. Una vegada la quimio feta, vas a la sala d'ESPERA, a ESPERAR que vingui l'ambulància a recollir-te.
Què fas mentre ESPERES, és una qüestió molt personal i diversa. Jo, particularment, penso, miro, llegueixo, escolto la radio, faig sudokus, parlo amb algú, dormo......
El que he aaprés és a no agobiar-me gairebé mai. L'ESPERA forma part de la meva manera de intentar controlar el càncer. I així és com m'ho prenc, normalment:  com una útil, plàcida, i tranquila .....ESPERA.

ESPERO que tingueu un bon dia...i que em dongueu alguna idea novedosa per ESPERAR, perque tant de bó pugui ESPERAR MOLT!!!!

Apa, cuideu-vos.

La Lola

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada