diumenge, 26 de gener del 2014

CAPÍTOL 90..........PUNTS I PUNTETS.......





Hola flors

Aquesta setmana, he tingut dentista, per mirar els efectes secundaris d'un dels medicaments de la "quimio", visita amb el ràdioleg, Tac abdominal, pulmonar i del fetge. Tac de simulació de radioteràpia, visita amb l'infermer de ràdio i ja està.
La propera setmana, tinc visita que hem posposat de dilluns a dijous amb la meva oncòloga, perque creiem que el Tac que va demanar ella no estarà informat el dilluns, i el dimarts visita amb el ràdioleg.
Tot aixó per veure, com està el cos i quina és l'estràtegia que hem de seguir a partir de ara.
Pel que fa a la meva personeta, continuo amb un descans gairebé absolut, amb bon estat d'ànim, i esperant la setmana vinent a veure què...i amb menys dolor, per sort!!!!
Pels que no heu fet mai radioteràpia, us preguntareu que és un Tac de simulació de radioteràpia.
Doncs estàs més o menys uns vint minutets, dins de la màquina del Tac, amunt i avall, i amb un llençol que et fan patinar d'un costat a l'altra del cos, i et marquen en el cos uns punts de tatuatge, que conjuntament amb d'altres coordenades, serveixen perque les radiacions siguin el més estrictament precises possibles.
Jo de punts d'aquests de tatuatge, en tinc 12.
Moltes vegades he pensat que a partir d'un d'aquests punts, podría fer-me algun dibuixet en algun lloc de la meva pell, per fer.ho tot plegat una mica mé divertit.
De possibilitats, en tinc, eh? Perque els 12 estàn molt ben repartidets.
Ja ho veurem...
Per altra banda aquesta setmana vinent és produirà una d'aquelles situacions, en la que has de decidir. Decidir, amb els elements que tens, eh? Perque de garanties no n'hi han gairebé cap en el món del càncer.
Fem radioteràpia per eliminar o tractar d'eliminar aquest gran dolor? O no? Perque no tenim cap garantía que els efectes secundaris a mig plaç siguin força lamentables?
Hi estic acostumada a prendre decisions, però sempre són dies durs de donar moltes voltes i juntament amb l'equip mèdic, evaluar.ho tot.
Crec que ja he prés una decisió, personalment. Però vull escoltar que m'han de dir la propera setmana.
Jo crec que abans de fer radioteràpia, intentaré provar si amb algunes sessions de quimio i continuant uns dies amb la medicació, podem treure aquest dolor de sobre, i tornar a planterjar-nos una vida amb un mínim de qüalitat.
No ho sé...ja ho veurem...també depend del resultat del fetge i els pulmons...

Mentre tant, flors, qui ho havia de dir!!! en faig uns altres de punts o puntets, més o menys ben fets: la mitja!!
Jo, la Lola, fent mitja!! No ho hagués dit mai.
Si és que al final tot és tracta de punts: de sutura, suspensius, de tatuatge, de mitja, de dolor...........punts que et lliguen a la vida i puntets que et lliguen als cors....

Mireu que fatal que ho faig:



Però m'ho passo bé, eh???
Quants punts em doneu per aquesta obra artesanal? Va......sigueu bons!!!

Petons i cuideu-vos: puntals meus!!

La Lola puntual

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada