dimecres, 8 de gener del 2014

CAPÍTOL 86......... LES BONES IDEES




Hola flors

Al començament d'aquestes festes, em va semblar una bona idea, com que les darreres proves sortien estables, demanar vacances d'Hotel Trueta, fins el dia 9 de gener, demà.
A mí, ja em sol passar això amb les bones idees: de vegades no ho són gaire.
El cas és, que tal i com us vaig dir en el capítol 85, ha sigut practicament un mes de passar-lo a l'Hotel Bisbal, o sigui a casa meva, amb algunes petites sortides, amb croses i carregada de top tipus d'estupefaents.
UNA EXPERIÈNCIA NOVA!!!
No sé perquè, la moral de la tropa no ha baixat gaire.
He estat en contacte amb la meva oncòloga, demà ens veurem i a veure com sol.lucionem tota aquesta situació.
Sortir al carrer ha sigut complicat: Primer perque la meva experiència amb croses és nul.la, i un cop a casa, ja no sé que em feia més malt, si la part de dalt del cos, de la força que has de fer, o la part de baix, que és la que em fa malt de veritat.
Després, el personal, que per aquestes dates està molt solidari: i et mira amb cara de : SÍ QUE ESTÀ FOTUDA AQUESTA!!!!
                                 ..................................................................................
Diuen que hem de fer propòsits per aquest any que comença. Jo, que els faig a curt termini, en tinc uns quants pel que fa a la meva situació médica:

Vull, si aconsseguim anar mantenint la malaltía, fer pauses de quimio, potser no d'un mes, però del que se'ns permeti, controlant el gran dolor que aquestes pauses em provoquen.
Hi ha una unitat de dolor a l'Hotel Trueta, a la que vull proposar d'anar. No puc anar a darrera al dolor: quan el tinc, reacciono. I crec que hauría d'ésser al revés. En tot cas , hi ha gent especialitzada i vull que m'ajudin.
Aixó de patir, com menys millor.
Creieu-me, desgasta moltíssim tant dolor.
Després, també vull que em facin el TAC d'una vegada. Ara portem, com un mes d'endarariment en aquesta prova.
A veure, com estàn el fetge i els pulmons. Tampoc sé dels marcadors tumorals des de fa dies, i m'agradaría saber com han passat les vacances. Si m'han de fer radioteràpia per treure el dolor que tinc actualment, doncs ja podem començar!!!
I continuar posant pals a les rodes per veure si podem anar fent la viu-viu...
                          ................................................................................................

Pel que fa a l'Hotel Bisbal, han sigut uns dies, pacífics, en els  que m'ha donat per tornar a llegir: els reis m'han portat tres o quatre llibres, veure programes de cuina a televisió: tots!!!!!!! Els masters, els tops, aquí , allà, i per damunt de tot, veure creixer al meu net, estar amb la meva família i fer aquelles coses tant típiques i tópiques que de vegades per les circumstàncies, tenen un sentit especial.

Menjar, el que és diu menjar, he menjat poc, perque amb tanta pastilleta, no ve molt de gust. Ara , la cara, amb tanta cortisona, té una aparença de que m'he engulit la meitat dels torrons d'aquestes festes.
Tant se val!!!

Espero tenir més bones idees i que em vagin més bé que aquesta vegada, i tampoc siguem pesimistes!!!, mireu quina paella, em vaig menjar , ja amb dolor, just abans de les festes, amb una amiga que tinc que de tant en tant, també té alguna bona idea!!!

Ja us diré com posem el punt i seguit a tot aquest episodi nadalenc.
Sigueu feliços, guariu-vos del dolor, i mengeu alguna paella de tant en tant....  i fins el 87 a veure que diu el personal de l'Hotel Trueta, després de Nadal.



La Lola

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada