dimarts, 20 d’agost del 2013

CAPÍTOL 63. EL FETGE , EL TAC, I LA MARE QUE EL VA...

Hola flors

Ahir dilluns, oncòloga. Ha tornat de les vacances. Resultat del TAC del fetge que havia de servir per aclarir, l'últim que vam fer, abans que la doctora marxés de vacances.
Tot igual: metàstasis òssea: igual, pulmons: res, lleugera infecció al budell: aixó no té res a veure amb el càncer i fetge: SORPRESA!!! No hi han 2 tumors com en el darrer, n'hi han 3, i un ha crescut. Però no sabem ni quin ni quan, ni estem gaire segurs després de llegir l'informe , de res.
Depen de sí són 2 o 3 i de quina mida tinguin els 2 o 3, i de quan han crescut els 2 o 3, hem de fer una altra quimio, diferent a la que estem fent ara. Ha passat un mes i mig i enlloc d'aclarir les coses, tot és més confús. La veritat és que vaig sortir del metge molt desanimada. Jo faig tot el que puc i més, i aquestes coses et fan sentir que no tothom actúa de la mateixa manera. A la tarda ja em vaig calmar. No vull, de cap manera, gastar energía en una cosa que no puc controlar. Demà faré quimio, amb aquella alegría que ens caracteritza, i dilluns vinent tinc visita, per aclarir tot aquest desgavell. La meva oncòloga haurà parlat amb el radióleg que ha informat el TAC i veurem qué fem.
Ara, ja amb calma, tinc una cosa molt clara: no m'agrada gens parlar del futur ni especular, però vull ésser una malalta informada i diagnosticada. Dilluns vinent, sí no em donen informació fiable entorn del meu fetge i els tumors que hi ha, demanaré unes proves diagnóstiques més fiables, amb d'altres técniques.
Qué us sembla?
A banda del fetge, el TAC i la mare que el va...parir, he disfrutat d'una manera tranquila i plàcida de la Festa Major de La Bisbal. El dia a dia, els petits moments, i la vida, en definitiva, no me la treurà pas un TAC mal informat.

La Lola

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada