diumenge, 22 d’abril del 2012

CAPÍTOL 14. LA POLÍTICA I JO

Hola flors
Avui va de confessions.
Primera: jo sóc força "esquerrota". Segona: mentre era llibretera cada diumenge si podia "xoriçava" els suplements dels diaris. Tercera: Sóc una tastaolletes. Sé molt poquet de moltes i moltes coses. (Aixó de vegades m'acomplexa una miqueta) peró cada vegada menyssssss!!!!!. Bé doncs , si agafeu aquestes tres premises entendreu perque a casa meva hi han suplements de gairebé tots els diaris, i de fa dies, altres més recents , etc. Avui en un d'aquests suplements , he llegit una entrevista molt interessant. L'entrevista era a l'historiadora neozelandesa, Joanna Bourke.En el decurs de l'entrevista fa afirmacions com aquesta: "LA POR ÉS L'EMOCIÓ MÉS FÀCIL D'ESTIMULAR. ÉS UN JOC DE NENS I ELS GOVERNS L' UTILITZEN PER A CONTROLAR-NOS". O com aquesta: " EL DOLOR ES VENJA DELS MÉS DÈBILS. ELS POBRES, ELS NECESSITATS...EL PATEIXEN D'UNA MANERA MÉS CRUEL" És precisament el dolor el tema en el que ara centra tots els seus esforços. Té el propòsit d'escriure l'història universal d'aquest sentiment. I en parla en multitut de contextos. En relació al dolor ocasionat per les malalties diu: Hi ha una sola cosa que no ha canviat al llarg de l'història: l'angoixa que sent la persona que està malalta. Encara haurà de passar molt de temps perque s'entengui bé que el dolor físic i emocional van agafats de la maneta i s'haurien de tractar en paral.lel. Us la recomano molt i molt. Les reflexions que fa són molt interessants.
M'agrada la gent que ilumina una miqueta el meu cervell. Hi ha tanta desinformació actualment que costa de trobar l'informació més o menys verídica, un punt de vista més o menys honest...
No saps si t'enganyen, t'informen, et manipulen o simplement passen de tu. Jo intento trobar el meu camí entre tot aquest caos "mundial" tastant moltes olletes, escoltant molt, llegint molt, relacionant-me amb força gent , tenin el cervell obert...i tot aixó amanit amb una miqueta de criteri.
En fí , que voleu que us digui? Ara que m'havia llençat als productes ecològics, llegeixo en un altre suplement que no són tant ecológics, ni hi ha tanta diferència amb els que no ho són. ALGÚ POT PLEGAR DE CONFONDRE'M , SI US PLAU!!!!!!!!!!!!!!.????????????
Demà és Sant Jordi , no? (És broma)
SÍ QUE HO ÉS. Vaig a descansar, a preparar-me per demà. El dia és especial sobre tot si  encara et sents llibretera...La rosa, el llibre, coses que es poden flairar i tocar i llegir ...Coses i cosetes reals que de vegades es barrejen amb la caótica realitat.
Bona diada de Sant Jordi!
La Lola

3 comentaris:

  1. Sant Jordi II

    De vegades l’aire s’omple de dragons fins a fer-se irrespirable,
    fan els nius en el paper i en les antenes, són petits, no treuen foc,
    però xisclen, esgarrapen, empudeguen l’atmosfera a poc a poc
    i sembren en els cors una sobtada hostilitat inexplicable.

    Cada any, i sempre audaç, el drac presenta una batalla diferent:
    avui, paraules tèrboles que es filtren, sinuoses com el vent,
    per totes les escletxes de la por, la malfiança i la sospita
    - ara llengua contra llengua, ara raça contra raça, ara mite contra mite,
    ara déu contra déu, i sempre orgull contra retrobament.

    Com ho farem, Sant Jordi,
    perquè tot aquest brogit d’hostilitat i malvolença no ens eixordi?

    Esbaldiu aquesta boira on cada estrany que se’ns atansa sembla hostil,
    escanyeu aquesta veu que ens vol fer veure mil perills en lloc d’un rostre,
    amansiu aquest desdeny que ens vol fer sords a tota parla menys la nostra,
    i doneu-nos, oh Sant Jordi, un aire net com la bonança de l’abril.


    DAVID JOU
    1994

    ResponElimina
  2. Informació sobre el càncer de pròstata:

    http://www.vilaweb.cat/noticia/4003659/20120424/dilema-diagnostic.html

    ResponElimina
  3. Pot ser interessant:

    GELATS ARTESANS PER A MALALTS DE CÀNCER

    http://www.heladeriaboix.com/html/val/gelat_cancer.htm

    ResponElimina